TIDEN ER NU

I mange år – ja, faktisk hele dit liv – er du blevet forberedt på den tid, som vi står i nu. Du har haft præcis de udfordringer i din barndom, ungdom og voksenliv, som du havde brug for, til at indsamle de erfaringer, du havde brug for. Disse satte sig i dig som energispændinger, der blev til små indre gaver på det ubevidste plan. 

De fleste mennesker har haft et sådant forløb op til 2020, og herefter startede en ny fase med nye udfordringer. Dette var udfordringer, som skulle forløse gaverne på det ubevidste plan. Men det er ikke logiske gaver, som er lette at forstå. Disse indre oplevelseserfaringer er følelsesmæssige gaver, som gør mennesker i stand til at få helt nye slags forhold til sig selv og hinanden. 

Fasen fra 2020 var udfordrende på mange planer, og mange gik igennem ‘deres sjæls mørke nat’. Det var en periode, hvor sjælen skulle tage kampen op med afviklingen af personligheden og begynde sin stærkere og stærkere implementering i hver eneste celle i hvert menneskes krop. En fase, hvor mere og mere sjælsenergi blev downloaded fra de højere planer og kom til at fylde mere og mere i kroppen. 

Den fase, som vi er i nu, stiller nye og helt andre krav til os. Fase 1, op til 2020, og fase 2, fra 2020 til nu, var præget af stærke indre udfordringer, men stadigvæk hos mange et fokus i det ydre for at finde kampe og svar. Den fase 3, som kommer nu, har en helt klar prioritering – fokus skal være i ens indre først og derefter i det ydre. Alle svar og løsninger skal findes i det indre og derefter komme i spil i ens ydre liv. 

Energimæssigt har de to første faser været præget af de kampe, man kender fra ens ydre omgivelser. Den tredje fase vil også indeholde kampe, men det er indre kampe, og fasen vil desuden have et meget Neptunsk præg. Neptun er ved at afslutte sin tid i Fiskene, og mens den har opholdt sig i dette tegn, er mange blevet forberedt på et liv, som er meget mere spirituelt orienteret end før. Det er den tid, vi er i nu, og Neptun kan virkelig være en forvirrende herre at have med at gøre. Derfor er her et råd: 

Neptun kan give forvirring og eksistentiel tvivl, men den kan også give følelsen af lykkerus. Mange vil i den kommende tid periodisk føle en form for indstrømning af lykke eller følelser, der minder om lykke. Det handler i denne fase om, at vi nu er klar til at få meget højt vibrerende energier ind i vores krop, fordi vi har fået brændt meget af det gamle og lavtvibrerende væk. Der vil være en tid, hvor det er gavnligt at give sig ekstra tid til at få de nye lykkefølelser ind. Måske er de spæde, måske er de stærke – det er lige meget, blot giv dem plads til at finde fodfæste i dit indre. Lav daglige meditationsøvelser, hvor du gør dig umage med at sidde helt stille i 20-30 minutter om dagen, mens energierne strømmer ind og kommer på plads. 

Det vigtigste ved implementeringen af Neptuns energi er at få den helt ned i kroppen og ned i jorden. Det er en stærk energi, som kan gøre en glad og let, eller gøre en rundtosset i hovedet – så det er vigtigt at give energien mulighed for at komme helt på plads i kroppen og lave disse øvelser jævnligt. Energipåvirkningen bliver kun stærkere og stærkere den kommende tid, og det gælder om at kunne holde benene på jorden og opretholde en god balance i sit indre. 

Du kan eventuelt bruge **Guidet indre rejse nr. 2** fra fanen ’Meditationer’

Lukket for kommentarer.