FORANKRING

Som nævnt i mit sidste opslag, står vi nu overfor massiv indstrømning af højere vibrerende energier. Vi har fået renset meget gammelt ud igennem de sidste år, og nu skal noget nyt ind. Men det nye skal ind i nogle rammer og en struktur, så det falder rigtigt på plads, og vi kommer godt afsted fra, hvor vi er nu. 

Vi står overfor at skulle i gang med en helt ny type liv. Der vil være de vildeste teknologier, og vi skal arbejde på en helt anden måde. Der er på den ene side fart på det nye liv, og på den anden side vil det føles meget mere afslappende end det gamle. Men vi kan fare vild, hvis vi ikke får vores strukturer på plads. 

Man kan beskrive denne struktur som et forløb, der indeholder vores fortid, vores nu og vores fremtid. Altså vores helt egen historie. Denne egen historie er vores, og hvert eneste menneske har deres egen historie – men verden har også sin egen historie. 

Verden er stor, og du vil snart blive stillet overfor informationer om hele verden. Det kan være overvældende at tage ind, og det er ikke meningen, at du skal sætte dig ind i det hele. For ser du – din historie er skabt præcist til dig. De ting, som du oplevede i fortiden, vil du nu opleve skal i spil i forhold til det nu, som du vil leve i, og som tilsammen danner grundlaget for din fremtid. Du kan ikke tage fat på fremtiden uden at have din egen historie på plads. Din historie er dit fundament under dit nu. Og dette fundament er det, som du skal bygge din fremtid på. 

Du vil snart begynde at få små pudsige oplevelser, som svarer til puslespilsbrikker i dit liv, der pludselig begynder at falde på plads til et helt nyt billede af dig selv, og som vil give dig et helt nyt syn på dig selv. Du og alle andre har levet i en form for boble, hvor vi har levet vores eget forløb og dermed vores egen historie. Denne boble begynder langsomt at udvide sig nu, og den vil senere sprænge – men først når vi hver især er helt klar. 

Boblen svarer til din bevidsthed om dig selv og din fortid, nutid og fremtid. Hele din historie er omfattende, og du vil ikke kunne rumme at få bevidsthed om det hele på én gang. Derfor skal boblen udvides lidt ad gangen – men det vil tage fart nu, og farten vil være høj, så spænd sikkerhedsselen og gå i gang. 

Du kom ind i livet med en bagage og en sum af gamle erfaringer fra tidligere liv. Bagagen blev bragt i spil på forskellige måder i dit liv op til nu, og nu skal erfaringerne fra dette liv til at folde sig ud og mixe sig med dine tidligere livs erfaringer. Du skal til at folde dine sande vinger ud – men for at dette kan lade sig gøre, skal du have din balance i orden og dit fundament på plads. 

Du har ikke en manual til dette forløb, og på nuværende tidspunkt aner du ikke, hvad din fremtid bringer. Sådan skal det være i vores liv. Det giver et fantastisk spændende liv, selvom det ikke vil være samme struktur, vores fremtidige liv vil blive bygget over. Og vi skal nok alle lidt længere ind i fremtiden, før vi helt kan se, hvor spændende vores liv egentlig har været indtil nu. 

Men der findes en form for brugervejledning, vi alle kan bruge i disse tider, for at få vores fortid, nutid og fremtid på plads – og det handler om at åbne ører, øjne og ikke mindst hjertet for de små signaler. De tydeligste vil have referencer til din fortid. Både den måde du har været som menneske på fra du blev født og indtil nu, men også om alt det, du har gjort. Al den musik, du har lyttet til, alle de film, du har set. Alle de koncerter, du har været til – alle de fodboldkampe, du har spillet. Alle de fester, du har været til, og alle de rejser, du har været på. Alle de jobs, du har haft, og alle de brancher, du har haft berøring med. Og så er der alle de mennesker, som du har været i kontakt med på den ene eller anden måde. Alle disse ting har at gøre med din historie, og du vil løbende blive præsenteret for små historiske ’blink’, som får dig til at minde om noget i fortiden.

Disse blink har to formål. De dukker op, fordi de har en energiforbindelse til der, hvor du er nu i livet. Og disse blink vil også have noget at gøre med verdens historie. For som jeg startede med, så har verden sin egen meget omfattende historie. Ingen af os kan sætte os ind i alt, hvad der skal afsløres i verden, for at vi samlet kan lave et nyt fundament og komme videre som en helt ny samlet menneskehed. Vi skal derfor anskue verdens historie igennem vores egne små blink fra fortiden. Vi vil alle have haft oplevelser, som passer ind i den større verden, og disse oplevelser er vores fortid, som skal smelte sammen med nuet og danne fundamentet for fremtiden. Du kan ikke bare slippe dine gamle oplevelser uden at have fået energistrukturen rigtigt på plads.  Og du skal have din egen struktur på plads, for at indtage den plads i verdens fundament, som du har planlagt for dette liv.

Et blink kommer altså først for at minde dig om noget fra din fortid – og du skal så ’gå ind’ i den følelse, som dette minde bringer med. Du skal mærke det i din krop – det er det eneste. Så falder tingene på plads. Nogle blink vil komme flere gange, andre kun én gang. Men du har et indre system, som sørger for, at alt kommer frem som små blink til dig. Og dette er som de små byggesten, du har lavet i løbet af livet, som nu kommer ind i din indre brændeovn og bliver hårde, så de kan danne et stærkt fundament i dit indre, som du kan bygge fremtiden på.

🌱

Lukket for kommentarer.